Три вида месо със зеленчуци

01/11/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф125166432217
"Тази рецепта е най-краткият път към мъжкото сърце "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо784
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го слагаме в купа. В отделен съд смесваме виното, пасирания чесън, розмарин на вкус, олио, черен пипер и сол.

С така получената марината поливаме месото и притискаме добре. Оставяме на хладно за 2 часа.

След това отцеждаме добре маринатата и изпичаме на скара пържолите, бекона, нарязаните на кръгчета домати, нарязания на колелца лук и сварените кочани царевица.

Поднасяме пържолите с гарнитурата от зеленчуците.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар