Начин на приготвяне
Първо се приготвя сиропът. Сложете захарта в тенджерка, за да се карамелизира. Щом получи хубав кафяв цвят сипете водата и варете 3-4 минути или докато се сгъсти леко.
Пригответе крема, като за целта разбиете течната сметана и добавите към нея пудрата захар и заквасената сметана. Отделете малко от получения крем и добавете какаото за украсата на тортата.
На дъното на подходяща форма за торта сложете половината от пандишпановите изрезки. Притиснете добре, за да запълните всички празнини. Залейте навсякъде с карамеления сироп, сипете половината от крема и загладете.
Прибавете останалите пандишпанови изрезки, оформете втори блат на тортата и отново сиропирайте. Сипете останалия крем и украсете тортата с шприцовани цветчета от какаовия крем, целувките и цветната захар. Отстрани намажете внимателно с натрошени целувки.