Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Торта с кафяви пандишпанови изрезки

Торта с кафяви пандишпанови изрезки

Мария ДоеваМария Доева
Помощник Готвач
844622876813
Торта с кафяви пандишпанови изрезки
Снимка: Мария Доева
1 / 2
21/10/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Общо
25 мин.
Порции
8
"Практичните домакини знаят как да направят страхотна торта от пандишпанови изрезки, а сега вижте и вие как"

Необходими Продукти

  • пандишпанови изрезки - 1/2 пакет кафяви
  • прясно мляко - 750 мл
  • крем - 3 пакета студен крем на д - р Йоткер (сметанов - кафяв)
  • шоколад - 150 г млечен на парчета
  • пудра захар - 8 с.л.
  • за напояване на изрезките
  • вода - 1 ч.ч.
  • захар - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме си тавичка, на дъното ѝ нареждаме от изрезките.

Разтваряме захарта във водата и със една лъжица напояваме изрезките.

Взимаме кремовете и ги разбъркваме със млякотп, след което покриваме изрезките.

Върху крема слагаме ред изрезки и така стават общо 2 реда изрезки.

Напояваме и тях, слагаме от крема и за отгоре настъргваме шоколада.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: