Начин на приготвяне
В тенджера слагаме млякото. В чаша сипваме 100 мл студена вода, добавяме вътре нишестето (ванилия, ягода, шоколад, малина, праскова или друго), разбъркваме хубаво.
Щом млякото заври, добавяме захарта, разбъркваме хубаво и след това изсипваме нишестето, варим до готовност по-указанието на пакета, като от време на време разбъркваме, да не се захване, а преди да го махнем добавяме ванилията.
Щом кремът е готов, още докато е топъл, вземаме малка тавичка, отдолу я намазваме с крем, отгоре нареждаме хубаво пандишпановите пръчици, правим блат с тях.
Отгоре ги заливаме с крем и така повтаряме още два пъти. На водна баня разтопяваме хубаво течния шоколад и украсяваме.