Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други десерти»Печени круши с орехи, карамел и канела

Печени круши с орехи, карамел и канела

Печени круши с орехи, карамел и канела
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Дали тези печени круши ще се превърнат в хит сред есенните десерти?"

Необходими Продукти

  • круши - 4 бр.
  • мед - 5 - 6 с.л.
  • орехи - 1 ч.ч.
  • канела - 1 пакетче
  • топинг - карамел
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и разполовете крушите. Отстранете семената и изрежете средата на всяка половина круша. В купа натрошете орехите на по-дребни парченца и разбъркайте с меда и канелата.

Сложете крушите в тава и напълнете всяка половинка със сместа. Сложете във фурната да се запекат като ги поставите по средата на печката, за да не се препекат много орехите, докато крушите все още не са готови.

Гарнирайте с карамелен топинг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: