Кайма на фурна

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
08/11/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 420
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме франзелата на филийки и накисваме във вода. Изстискваме, натрошаваме и прибавяме към каймата. От магданоза отделяме стръкчета за украса, а останалия нарязваме на ситно.

Към каймата и хляба прибавяме магданоза, пасирания чесън, фъстъците, яйцата, черен пипер и сол на вкус.

Омесваме добре. Правоъгълна тавичка намазваме с олио и в нея разстиламе каймата. Печем в загрята на 220 градуса фурна до готовност за приблизително 20-25 минути.

Изпечената кайма изваждаме от фурната и след 5 минути нарязваме на парчета. Поднасяме гарнирани с нарязани запечени бадеми, нарязани на кубчета домати и със стръкчетата магданоз.

Алуминиева правоъгълна тава 37см-39%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиева правоъгълна тава 37см
38.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Страхотна алуминиева правоъгълна тава, която с удоволствие ви препоръчваме!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар