Начин на приготвяне
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Изсипете го в уреда за бавно готвене.
Прибавете нарязаните на ситно лук, морков и чушки.
Налейте топла вода, добавете подправките и затворете уреда. Включете на втора степен. След три часа добавете ориза и доматите. След като омекне оризът направете застройката.
Разбийте яйцето с млякото и брашното. Добавете малко от бульона и върнете в телешката супа. След 10 минути направете запръжката.
В тиган загрейте олиото и прибавете пипера. След като се запържи, го излейте в супата.
Изключете уреда и поръсете с нарязан магданоз.
Уредът за бавно готвене нагрява до 100 градуса, затова не се стряскайте от минутите за готвене.
Телешката супа в Крок пот е готова.