Начин на приготвяне
Пилешкото месо за супа се слага в тенджера и се вари, докато се образува пяна.
Водата се изхвърля, а месото се прехвърля в керамичния съд на крок-пота.
Към него се прибавят нарязаните на дребно лук, морков, чушка и картофи на парчета.
Налива се топла вода, добавя се малко олио, сол на вкус и една цяла люта чушка по желание.
Уредът се включва на втора степен за четири часа.
Половин час преди да изтече времето за готвене, се добавят фидето и предварително настърган един домат.
Когато супата с пиле е готова, се поръсва с прясно смлян черен пипер и нарязан на дребно пресен магданоз.
Оставя се да изстине малко и пилешка супа в крок-пот се застройва с разбито в кисело мляко яйце.
Коментари
Ползвах нарязано филе.
По-скоро 2ра степен ч.