Пилешки шницели с гъби

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
890
5
12/11/2016
"Хайде сега да видим бирата кого ще предпочете - тези страхотни пилешки шницели или обикновените пържени кюфтета "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо942
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате фенерите и сваляте всичкото месо от тях. Режете на максимално малки парчета, а може и да го накълцате.

При месото добавяте разбитите яйца, почистените и нарязани на дребно гъби и подправки на вкус, като последно и постепенно прибавяте брашното, така че да получите сравнително гъста смес.

С голяма лъжица загребвате и пържите в силно сгорещено олио. Натиснете го с лъжицата, така че да придобие формата на шницел.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар