Картофени Цървулки

Картофени Цървулки

Картофени Цървулки
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 2
13/11/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
"Предложение за обяд, което ще ви изненада приятно - и с аромат, и с вкус"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете картофите в подсолена вода необелени.

В купа разбъркайте намачканото сирене, яйцата, рендосания кашкавал и копър.

Обелете сварените картофи, от едната страна ги подравнете, а от другата - издълбайте. Във всеки картоф сложете по 1 ч.л. масло, напълнете ги със сместа и отгоре отново масло.

Сложете ги в тава, застлана с хартия за печене, и ги покрийте с фолио. Печете в загрята фурна на 200 градуса около половин час, като накрая ги отвиете за кратко.

В загрято олио сложете нарязания лук да се запържи. Намачкайте вътрешността от картофите и я добавете към лука. Запържете за 10 минути, като бъркате периодично. Добавете червен пипер, сол и разбъркайте. След секунда махнете от огъня.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: