Начин на приготвяне
Всички продукти се нарязват на парчета като за салата, така че да се вадят и да се сервират. Слагат се в 8 литрова кофа, разбъркани.
След това се взема дълбока тенджера и в нея се слага: водата и останалите продукти от маринатата и се слага на котлона, за да кипне и всички продукти да се разбъркат и солта и захарта, да се разтопят.
След като кипне се сваля от котлона и се заливат продуктите с кипналата марината.
След като се залее, се слага отгоре голяма чиния, за да го натисне и да потъне всичко. След това се затваря с капака.
След 15 минути се отваря, за да се натисне хубаво и всичко да е потънало в марината.
Като се залее със сместа, няма да потъне всичко, но от топлината ще потъне след 15 минути. След 24 часа се вади и сервира.