Баница с кренвирши и сирене

18/11/2016
"Вкусна закуска за почивните дни!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 684
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесваме нарязан ситно кренвирш и натрошено сирене.

Разбиват се яйцата с киселото мляко с шупналата в него сода за хляб в друга купа.

Вземат се две кори, намазват се с четка с яйчената смес, нареждат се една върху друга.

В единия край се поставя плънката, навива се на руло, а то се завива в намаслена тава на охлюв.

С малкото останала яйчена смес добавяме 2 с.л. олио и намазваме отгоре баницата, после се поръсва сусам.

Печем в загрята фурна 180 градуса около 30 минути .

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар