Начин на приготвяне
Нарязваме лука на полумесеци, чушките на кръгчета, лютата чушка на ситно, смачкваме чесъна и ги прибавяме в горещото олио. Посоляваме с щипка сол - количеството й зависи от солеността на сиренето. Захлупваме тигана с капак.
От време на време разбъркваме докато зеленчуците се задушат и хванат загар. Изваждаме ги и в същото олио слагаме нарязаните на кръгчета кренвирши и леко ги запържваме.
Изваждаме ги и в тигана редим последователно: нарязания на шайби домат, нарязаното на тънки плочки сирене, половината от задушената зеленчукова смес, чукваме яйцата, поръсваме с черен пипер, нареждаме кренвиршите, а другата половина от задушените зеленчуци нареждаме по края на тигана.
Захлупваме с капака и поставяме на котлона. Ястието е готово, когато яйцата станат готови. По желание може да се поръси с магданоз.