Пилешка кавърма с доматено пюре

Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник Готвач1362315502
19/11/2016
"Не жалете лука, защото вкусната кавърма се прави с много лук.,с много мерак и щипка въображение "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 526
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се почистват от излишната мазнина и се нарязват на жулиени. Чушките се почистват и също се нарязват на жулиен.

С лука се процедира по същия начин. Гъбите се отцеждат от буркана и се оставят така /нарязани на филийки/.

В тиган се сипва олиото и се оставя да загрее. Когато е готово, вътре се сипва месото и се запържва от всички страни.

Когато е готово, към него се добавят лукът и чушките. Щом омекнат, към сместа се добавят и гъбите. Разбърква се добре и се подправя с подправките.

Когато всички продукти са почти готови, към ястието се добавя и пюрето. Долива се съвсем малко вода и се оставя да покъкри на тих огън, докато водата не се изпари напълно.

Поднася се топла.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
del_toro
del_toro
08.09.2018 21:31
Добра рецепта, много вкусно се получи. Благодаря!
2
0