Gotvach.bg»Рецепти»Палачинки»Солени палачинки»Пълнени панирани палачинки

Пълнени панирани палачинки

АниАни
Новак
134
Пълнени панирани палачинки
Снимка: Ани
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
120 мин.
Порции
5
"Доволните усмивки по лицата на всички, опитали от тези великолепни палачинки, ще бъдат вашата отплата за положения труд"

Необходими Продукти

  • За палачинките
  • брашно
  • прясно мляко
  • яйца - 2 бр.
  • сол - 1 щипка
  • олио - за пържене
  • За плънката
  • пилешко филе - 300 г
  • гъби - 100 г консерва
  • грах - 100 г консерва
  • пушен бекон - 100 г
  • кисели крастевички - 1 - 2 бр. нарязана на кубчета
  • кашкавал - 100 г настърган
  • соев сос
  • черен пипер
  • червен пипер
  • пилешки бульон - 1 Кубче
  • чесън на прах
  • масло
  • За панировката
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • галета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правиме сместа за палачинките и ги пържиме една по една.

Сваряваме пилешкото филе, след което го нарязваме на купчета и слагаме да се пържи в тигана при вече растопеното масло. Като се запържи, добавяме и другите придукти заедно с потправките.

След като го махнеме от котлона, добавяме и настъргания кашкавал и разбъркваме.

Слагаме от сместа в палачинка, увиваме и прикрепваме с помоща на клечи за зъби.

И така, докато не свършат палачинките или плънката.

В нагорещено олио панираме палачинките една по една с разбитите яйца и галетата.

По желание може да се сервират с млечно-чеснов сос и зелена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: