Готвени камби с ориз и праз

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
23/11/2016
"Постите не са пречка, те са основателна причина да се храните вкусно и здравословно"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо470
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме, почистваме камбите от дръжките и семената и нарязваме на едри парчета. Праза почистваме, измиваме добре и нарязваме на дребно.

В олио (3 с.л.) и вода (1 к.ч.) слагаме нарязаните праз и камби да се задушат. Когато останат на мазнина, прибавяме измития ориз. Ръсваме черен пипер, чубрица, риган, мащерка и сол на вкус.

Разбъркваме няколко пъти и наливаме гореща вода (2 ч.ч.) . Оставяме ястието да да се вари на тих огън, докато всички продукти се сварят.

Поднасяме ястието поръсено с нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар