Разкошни мариновани свински ребърца

PlesnevaPlesnevaПомощник Готвач1723512522
27/11/2016
"Юнашки ребърца за любителите на касапските салати "
Приготвяне5 мин.
Готвене45 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 041
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата73
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В подходящ съд смесвате мед 1 с.л., доматено пюре 3 с.л., соев сос 1 ч.л., кайенов пипер, черен пипер, кимион, сух чесън.

Разбърквате до еднородна смес и отделяте. В тавичката, в която ще печене нареждате ребрата, доливате 1 пръст бира и с четка ги намазвате обилно с маринатата.

Ако не бързате, можете да ги оставите за час в хладилника и после да добавите бирата. Оставете си 2-3 с.л. от маринатата.

Тавичката покривате с алуминиево фолио и печете в предварително загрята на 220 градуса фурна.

След 20 минути махате фолиото и оставяте да хванат приятен загар. Преди сервиране намазвате с останала част от маринатата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар