Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Руладини»Свински рулца с пържен лук и сланина

Свински рулца с пържен лук и сланина

Свински рулца с пържен лук и сланина
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
180 мин.
Порции
9
"Най-добрата гарнитура за тези рулца са .... още рула и бира на корем"

Необходими Продукти

  • свински филета - 18 бр.
  • бекон - 18 ленти пушен
  • сланина - 300 г пушена
  • кисели краставички - 9 бр.
  • лук - 5 глави
  • горчица - 18 ч.л.
  • сол
  • олио
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на много ситно и го сложете в малко мазнина. Пържете на слаб огън, като често го разбърквате. Върху стреч фолио сложете лента бекон и върху него едно филе.

Поръсете с черен пипер и намажете с горчица.

Вие си преценете дали да слагате сол, аз не съм. Върху филето сложете една с.л. от изпържения лук, лентичка сланина и лентичка кисела краставичка.

С помощта на фолиото завийте на стегнато рулце.

По този начин направете всичките рула и ги наредете плътно в намазнена тава.

Печете руладините в загрята фурна на 250 градуса под фолио един час.

Намалете фурната на 180 градуса, махнете фолиото и печете още един час.

Свинските рулца с пържен лук и сланина са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: