Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Антипасти»Кашкавалени близалки и чери доматчета

Кашкавалени близалки и чери доматчета

Кашкавалени близалки и чери доматчета
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 3
28/05/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Партито може да започне!"

Необходими Продукти

  • кашкавал - 100 г твърд
  • чери домати - 6 бр.
  • сирене - 60 г
  • маслини - 12 бр. черни
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Застелете хартия за печене в тава. Рендосайте шест топчета кашкавал.

Върху тях поставете по едно дървено шишче. Върху всяко шишче рендосайте топче кашкавал.

Запечете в загрята фурна на 200градуса на горен реотан до златист цвят. Извадете тавата и ги оставете да се охладят в нея.

Намачкайте сиренето и го объркайте с нарязаните маслини и магданоз.

Цепнете доматките на кръст и ги напълнете със сместа.

Поднесете антипастите веднага.

Кашкавалените близалки и чери доматчета са много вкусни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: