Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско филе с шунка и кашкавал

Свинско филе с шунка и кашкавал

Свинско филе с шунка и кашкавал
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
9
"Това ароматно свинско филе, ще ви накара да забравите всякакви обещания за диети и упражнения"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 1 кг
  • шунка - 400 г
  • кашкавал - 400 г
  • гъби - 400 г
  • олио
  • черен пипер
  • брашно
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското филе на тънко. Посолете, поръсете го с черен пипер и всяко филе оваляйте в брашно. Загрейте в тиган мазнина и го изпържете от двете страни.

Готовото месо наредете в тава.

Почистете гъбите, нарежете ги на ситно и ги запържете в същата мазнина, където изпържихте месото.

Върху всяко филе сложете парче шунка. Отгоре сложете от готовите гъби и покрийте с плочка кашкавал.

Сложете в загрята фурна на 200 градуса и запечете до готовност на кашкавала.

Сервирайте с картофено пюре или пържени картофи.

Свинското филе с шунка и кашкавал е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: