Начин на приготвяне
Разбиваме яйцето с щипка сол и с кафява захар. Постепенно и като продължаваме разбиването, наливаме разтопено краве масло. Прибавяме ванилия и бакпулвер. Към сместа сипваме шипково брашно и с бяло брашно, колкото е необходимо, приготвяме меко еластично тесто.
Правим от тестото малки топчета. От шоколадовите бонбони правим пълнеж, като нарязваме на малки парченца и слагаме в средата на всяко тестено топче. Подреждаме сладките в тава върху хартия за печене и слагаме да се изпекат в нагрята на 200 градуса фурна до готовност.
Бързо се изпичат, готови са за 8-10 минути, внимаваме да не препечем. Готовите сладки слагаме да се охладят върху решетка и поръсваме с ванилена пудра захар . Много са вкусни.