Кюфтета с магданоз и кашкавал

ЕленаЕлена
Чирак
6238776
Кюфтета с магданоз и кашкавал2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Вкусни кюфтета, с които с чиста съвест може да прекалите"

Необходими Продукти

  • магданоз - 7 връзки
  • лук - 1 глава
  • яйца - 2 броя
  • брашно - 2 - 3 с.л.
  • сирене - около 50 г
  • кашкавал - 50 г по желание
  • чубрица
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • кимион
  • къри
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се наситнява, след което се посолява и се оцежда. Това отнема няколко минути и е необходимо, за да не разводнява сместа.

Към отцедения магданоз се добавят настърганият лук, подправките, сиренето, кашкавалът, яйцата.

Слага се и брашното, за да сгъсти сместа. Оформят се кюфтета и се пържат в загрято олио.

По желание се гарнират с чеснов сос с кисело мляко. Да ви е сладко !

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: