Сочни кюфтета в було

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
3k
659
785
3
14/12/2016
"Ето и нашето топ предложение за най-сочни кюфтенца, които да поднесете с чаша вино или добре изстудена бира "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 251
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме в дълбока купа каймата и към нея прибавяме лука настърган, яйцето, филийката, предварително намокрена и изцедена от водата.

В киселото мляко слагаме содата, разбъркваме и добавяме към каймата. Слагаме и подправките и омесваме добре. Оставяме каймата за половин час в хладилника.

После вадим оформяме и увиваме всяко в парче було. Пържим в сгорещен зехтин от двете страни. Поднасяме с гарнитура по желание.

Метална касерола с кошница за пържене 24см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална касерола с кошница за пържене 24см
22.66 лв.
Виж ››

Перфектните пържени картофки вече не са мираж, защото имате 2 в 1 касерола с кошница за пържене. Може да ги ползвате и поотделно, но заедно ще ви помогнат да поднесете хрупкави предястия и основни, след които всички ще си оближат пръстите.

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар