Домашни бишкоти

тинтин
Новак
27
6
21/02/2012
"Знаете, че в основата на най-вкусните сладкиши са домашно приготвените бишкоти "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 147
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • продукти за 1 доза
  • яйца - 12 броя
  • пудра захар - 400 гр.
  • брашно - 300 гр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците и 1/2 от захарта се разбиват на твърд сняг. Жълтъците се разбиват с останалата захар на крем, към който се прибавя постепенно белтъчният сняг и брашното.

От полученото тесто се шприцоват на хартия пръчици с надебелени краища, подобни на осморки, които се поръсват с пудра захар.

Отначало бишкотите се пекат при температура 200-220 градуса, а след това се допичат при изключен нагревател.

Рейтинг

5 9
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
А+
А+
19.12.2012 11:36
колко бишкоти прави...
1
1