Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Яйца на очи»Яйца по швейцарски с колбас

Яйца по швейцарски с колбас

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Яйца по швейцарски с колбас
Снимка: Джемиле Чешлиева
3 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
5 бр.
"Закуска по швейцарски за цялото семейство!"

Необходими Продукти

  • хляб - 5 филии
  • кашкавал - 200 г
  • колбас - 100 г
  • яйца - 5 бр.
  • черен пипер - 1 - 2 щипки
  • червен пипер - 1 - 2 щипки
  • сол
  • масло
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взема се подходяща тава и се намазва с масло. Нареждат се филийките хляб.

Напръскват се съвсем малко с олио. Поръсват се обилно с рендосан кашкавал и нарязан на ситно колбас.

По средата на всяка филия се притиска леко с пръст навътре. По средата на всяка филия се чуква по едно яйце внимателно.

Посоляват се на вкус и се поръсват с черен и червен пипер. Пекат се в предварително загрята фурна до готовност на яйцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: