Начин на приготвяне
Каймата се разточва на тънка кора върху намазнена хартия за печене. Морковът, картофите и яйцата се режат на кубчета.
В купа се смесват грах, рендосан кашкавал и нарязаните на кубчета картофи, яйца и морков.
Посоляват се на вкус. Тази смес се поставя по средата на разточената кайма. С помощта на хартията се увива на солено руло и се прехвърля в подходяща тава. Разрязва се на филии, но не нацяло, с ширина 2 пръста.
В тиган се слага олио, доматен сок, мащерка и черен пипер. Като покъкри малко се вдига от котлона и се залива рулото.
Рулото Стефани се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40-45 минути.
Рулото Стефани със заливка е готово.