Пълнени печурки с пуешко и масло

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
369
286
257
4
31/12/2016
"Червено вино, пълнени печурки и много настроение - три предпоставки за страхотен празник "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете печурките и ги измийте. Махнете пънчетата им и ги наредете в тава, която предварително сте намаслили.

В средата на всяка печурка сложете парченце масло. Нарежете пушеното пуешко месо на малки парчета, колкото да запълните гъбките. На всяка гъба сложете по едно парченце от пушеното пуешко месо.

Загрейте фурната на 200 градуса и сложете да се запекат за десет-петнадесет минути.

Сервират се топли. Подходящи са за предястие или за гарнитура.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар