Негърче с апетитна глазура

31/12/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
"Един сладкиш, който няма нужда от реклама - само от изяждане "
Приготвяне30 мин.
Готвене55 мин.
Общо85 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 283
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват заедно със захарта на пяна. После се добавят останалите продукти последователно. Сместа се изсипва в тава и се пече на 180 градуса за 40 минути.

През това се приготвя глазурата. Всички продукти се разбъркват и се сваряват до сгъстяване. Разбърква се постоянно. Оставя се да се охлади.

Готовата торта се разрязва още докато е топла и се маже обилно с приготвения крем.

Поръсва се със сладкарска украса и се оставя да престои 1-2 часа.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар