Свински вратни пържоли в марината

04/11/2018
"Никога няма да ни омръзне да хапваме свински вратни пържоли!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
94 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо563 133
  • Преглеждания за месеца1224
  • Преглеждания за седмицата653
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена94

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Смесваме подправките. Поръсваме леко дъното на подходящ съд. Слагаме 2 пържоли. Поръсваме с подправки.

Слагаме другите пържоли и поръсваме с останалите подправки.

Смесваме виното, млякото и соевия сос, разбъркваме добре и заливаме пържолите, така че да ги покрие.

Дървен чук за месо, квадратен
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дървен чук за месо, квадратен
3.49 лв.
Виж ››

Най-важното при приготвянето на пържолите е тяхното окрехкотяване, което е детска игра с този квадратен дървен чук за месо.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Сергей Анчев
Сергей Анчев
20.12.2019 20:20
С прясното мляко идеята не ми се струва много добра
0
0
Димитър Дадачев
На 1 кг. свинско 1/2 ч.л. сол ми се струва доста сбъркано малко , кимион не слагате ли ?!
8
1
Величка Щърбанова
Не забравяйте, че в маринатата присъства и соев сос, който съдържа немалко количество сол!....
18
2
Цветанка Цветанова
Колко време седят в тази марината,какво се случва после? :(
37
1
Mima Georgieva
Mima Georgieva
13.06.2017 20:24
Може би около час ?
4
0