Свинско с парени чушки

Kragis3Kragis3Новак66
05/01/2017
"Да вдигнат лъжица всички, които обожават селските гозби "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 279
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг за готвене
  • чушки - 400 г парени червени
  • лук - 4 средни глави
  • олио - 100 мл
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л
  • чубрица - 1 ч.л.
  • джоджен - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на средно големи хапки, слагаме в тава заедно с олиото и 200 мл вода.

Запържваме за около 30 минути и добавяме нарязания на полумесеци лук. Когато лука омекнне добавяме нарязаните чушки.

След като и те омекнат добавяме подпраките, разбъркваме добре и запичаме за около 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар