Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско с парени чушки

Свинско с парени чушки

Свинско с парени чушки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Да вдигнат лъжица всички, които обожават селските гозби"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг за готвене
  • чушки - 400 г парени червени
  • лук - 4 средни глави
  • олио - 100 мл
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л
  • чубрица - 1 ч.л.
  • джоджен - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на средно големи хапки, слагаме в тава заедно с олиото и 200 мл вода.

Запържваме за около 30 минути и добавяме нарязания на полумесеци лук. Когато лука омекнне добавяме нарязаните чушки.

След като и те омекнат добавяме подпраките, разбъркваме добре и запичаме за около 10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: