Ризото с просо и зеленчуци

К.ГеоргиеваК.Георгиева
Чирак
53
252
301
129
07/01/2017
"Домашно ризото за най-малките - вкусно ястие с просо и зеленчуци "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 531
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Просото се измива и се се сварява в 1 ч.ч. вода. Лукът, морковът и чушката се запържват в олиото. Добавя се доматът и се бърка, докато омекне. След това се прибавя се около 1/2 ч.ч. вода и останалите зеленчуци - грахът и царевицата.

Оставя се под капак да се варят около 10 - 15 мин. След това се добавя и свареното просо и се разбърква добре.

Накрая се добавя свареното месо и босилека и се сваля от огъня. Рецептата се подходяща и за малки деца.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар