Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Печено свинско върху канапе от зеленчуци

Печено свинско върху канапе от зеленчуци

Печено свинско върху канапе от зеленчуци
Снимка: Веселина Константинова
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Хем вкусно, хем здравословно - хапвайте и не му мислете"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г от бут
  • лук - 2 глави средно големи
  • моркови - 250 г бейби
  • спанак - 300 г бейби
  • олио
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на тънки пържоли. Овкусете ги със сол, черен пипер и червен пипер. Поръсете ги с олио и вино. Изпечете ги в загрята фурна до готовност.

Обелете лука и го нарежете на филийки. Задушете го в олио докато омекне.

Добавете бейби морковите и гответе 5 минути при непрекъснато бъркане. Добавете бейби спанака и гответе още 1-2 минути до готовност на спанака.

Сервирайте свинското месо върху канапе от задушените зеленчуци.

Печеното свинско върху канапе от зеленчуци е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка: