Фасул в буркани

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Фасул в буркани3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
"Не пропускайте да се запасите с домашно приготвен зелен фасул в буркани!"

Необходими Продукти

  • зелен фасул - за трилитров буркан
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре зеления фасул в няколко води и го нарежете при нужда.

Залейте го с кипнала вода, похлупете и оставете така за около 40 минути.

Отцедете го от водата. На дъното на 1-литрови буркани сложете по 1 равна ч.л. сол и натъпчете нарязания фасул в бурканите.

Долейте с вода до ръба и затворете хубаво бурканите. Стерилизирайте за 1 час, след като водата заври.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: