Начин на приготвяне
Сините сливи се изсипват във вряща вода и се оставят за около час, така че добре да се напоят и след това ги изчистваме от костилките. Мандарината я обелваме и махаме ципата.
Нарежете пилешките гърди по дължина на две. Покрийте с фолио и ги начукайте, така че да станат тънки. Поръсете ги с сол и черен пипер на вкус. Сложете отдолу домакинско фолио няколко слоя и отгоре пържолите.
Със смлените орехи поръсваме пържолата. Отгоре върху тях слагаме сините сливи подредени една до друга по средата и върху тях слагаме и мандарините по същия начин. Поръсете с останалите ядки.
Така трябва да са подредени за да може да се навие на руло. След това навиваме пържолата на руло и стягаме много хубаво фолиото така, че да не се отхлаби.
Поставяме ролката в кипяща вода и покриваме с капак, като гледаме фолиото да е отвън, за да не се развърже или ако искате може и на пара както желаете. Готвим го в продължение на 40 минути. След като е готово внимателно развиваме и слагаме на дъска и нарязваме на филийки, които са широки около 2 см.