Начин на приготвяне
Първо, подготвяме каймата, накисваме хляба в млякото и след малко го вадим, като го изстискваме и прибавяме към каймата. Разбиваме белтъците на сняг и тях ги добавяме при каймата.
Сваряваме пъдпъдъчите яйца да са твърдо сварени и ги обелваме. Лука, моркова и чесъна обелете и нарежете. Загрейте тиган в 2 с.л. олио пържете 4 мин, след това прибавете към каймата, както и нарязания на ситно магданоз.Подправете със сол и черен пипер.
Пилешкото филе разрязваме с нож, но гледаме да не е до края трябва да стане голяма пържола.
Взимаме алуминиево фолио на големината на тавата, в която ще готвим, и го намазваме с олио. Отгоре сложете двете пилешки филета едно до друго, в средата върху тях сложете каймата, като гледате да я растелите от единия до другия край, но само по средата да седи, върху нея слагате сварените яйца.
С помощта на фолиото навийте на руло. Поставя се в предварително загрята на 200°С фурна за 40 минути. 10 минути преди да е готово, премахнете фолиото, което е отгоре, и върнете във фурната, за да може да хване малко коричка.