Начин на приготвяне
Разделете размразеното бутер тесто на три правоъгълника с равни размери (около 12 на 20 см). Изпечете всеки правоъгълник до златисто в ненамазана тава за около 10-15 минути.
След като изстинат, разделете всеки на два слоя по дебелина, така че да се получат шест правоъгълни кори от тесто.
Пригответе плънка от изварата, майонезата, сметаната, ситно нарязаните лук и чушки, доматеното пюре и подправките.
Върху слой от опеченото тесто намажете дебел слой от плънката, отгоре сложете тестен слой, отново плънка и накрая се завършва с тестен слой.
Трябва да получите два дебели правоъгълника. Нарежете всеки от правоъгълниците на пет хапки по късата страна. Отгоре поръсете ситно нарязан копър.