Начин на приготвяне
Нарязваме пилешкото филе на хапки и го поставяме в съд. Прибавяме към него пикантината за пиле и соевия сос. Разбъркваме добре. Лука, пиперките и патладжана изчистваме и нарязваме на кубчета.
Чери доматите оставяме цели. Чесъна почистваме от люспите и нарязваме и него на ситно, както и гъбите.
Фурната включваме на 200 градуса и оставяме сача да загрее. Овкусяваме със зехтина, хубаво разбъркваме с ръка - целта е всички да се овкусят и поомазнят.
Вадим сача от фурната, капваме няколко капки олио и изсипваме сместа от зеленчуците и пилешките хапки върху него. Най-отгоре поставяме и чорбаджийските чушки.
Връщаме във фурната и печем около 45 минути - докато хванат хубав тен. Поднасяме докато е топъл.