Начин на приготвяне
Сварете спагетите, измийте със студена вода и ги отцедете.
Лука нарязваме на тънки полумесеци, чушката - на дълги и тънки ивици. Правим розички от броколите, нарязани на половина, на зеления фасул отрязваме края и го режем на средни парчета. Свинско бон филе нарязваме на малки филийки с дебелина около 5 мм. Поръсете леко със сол и черен пипер.ю
В дълбок тиган загрейте олиото, сложете свинското и пържете, като се разбърквате непрекъснато, прибавете нарязания лук и червената чушка, разбърква се и се запържва за минута.
След това добавете броколите и зеления фасул, разбърква се отново и се готви на силен огън за няколко минути.
След това добавете спагетите и соевия сос и много внимателно разбъркайте.
Изсипваме в чиния и се наслаждаваме на вкусотията.