Пилаф

Diana HristovaDiana Hristova
Новак
12
1
11/01/2017
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 557
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопяваме маслото в тенджера и в него запържваме лука. Добавяме канелата и фидето.

След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме до покафеняване на фидето.

Добавяме стафидите /предварително накиснати/ и заливаме с разтворения бульон.

Заливаме с вода и задушаваме около 1 час.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар