Пилешки пържоли с гъби и кашкавал

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
408
73
40
2
12/01/2017
"Когато ви омръзне от обикновените пържоли, опитайте нашите неустоимо ароматни пържоли с гъби и кашкавал "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо14 292
  • Преглеждания за месеца274
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От подправките за овкусяване на пържолите се приготвя кашичка.

Пържолите се намазват с нея и се оставят за час да се овкусат.

Гъбите се нарязват на филийки, лукът - на полумесеци, овкусяват се с подправките и се прехвърлят в намаслена тава.

Върху гъбите се подреждат пържолите, поливат се с виното.

Ястието се пече около час на 180 градуса.

Върху пилешките пържоли се слага резен кашкавал и се оставя да се разтопи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар