Гъбена супа с копър

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Гъбена супа с копър
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
12/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Уханна гъбена супичка ца душата - всяка лъжица от нея е истински еликсир"

Необходими Продукти

  • гъби - 250 г
  • масло - 3 с.л.
  • брашно - 1 с.л
  • копър - 2 връзки
  • яйца - 2
  • сол
  • кисело мляко - 2 - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме гъбите. Нарязваме ги на шайби и ги задушаваме в масло.

След като поомекнат, се заливат с 4-5 чаши вода, размито брашно, сол и нарязания копър.

Супата се оставя да ври, докато е готова, и после се застройва с яйцето и киселото мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: