Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени гъби»Запечени гъби с бекон и кашкавал

Запечени гъби с бекон и кашкавал

Запечени гъби с бекон и кашкавал
Снимка: Елена Стефанова Йорданова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
8
"Топло предястие търси компанията на бутилка вино за приятни мигове"

Необходими Продукти

  • печурки - 8 бр. големи
  • бекон - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • масло - 50 г
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и им махнете пънчето.

С малка лъжичка издълбайте част от вътрешността. Във всяка гъба сложете малко масло и ги запечете на 200 градуса за десет минути.

Извадете и ги напълнете с нарязан на ситно бекон. Покрийте всяка пълнена гъба с рендосан кашкавал и поръсете с магданоз.

Включете фурната само на горен реотан и ги върнете да се запече кашкавалът.

Запечените гъби с бекон и кашкавал са много вкусни и лесни за приготвяне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
И аз ще я пробвам
05.06.2023 16:23
Потребител#215390
Потребител#215390
Гъбките изглеждат много вкусни и ще пробвам рецептата със сигурност
25.09.2018 16:46
1