Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Пълнени домати»Печени домати с риба тон и моцарела

Печени домати с риба тон и моцарела

Румяна милчеваРумяна милчева
Чирак
1305031511
Печени домати с риба тон и моцарела1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Да вдигнат чаши за вино всички заклети почитатели на Средиземноморската кухня"

Необходими Продукти

  • домати - 4 бр.
  • риба тон - 6 с.л. в консерва
  • моцарела - 4 бр. сирене
  • каперси - 2 ч.л.
  • магданоз - 1 вр.
  • черен пипер - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрязваме горната част на доматите, така че да стане похлупак, след това изчистваме вътрешната част на доматите, като внимаваме да не ги пробием.

Каперсите и магданоза ги нарязваме на ситно.

Консервата я отваряме и разбъркваме хубаво и към нея прибавяме каперсите и магданоза - това ще е плънката за доматите.

В доматите слагаме плънката от рибата и топка от моцарелата като я надробим на пърчета.

Слагаме във фурната за 15-20 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: