Домашни дюнери с кашкавал

15/01/2017
"Поканете приятелите си на незабравимо дюнер парти - забавлението от вас, а рецептата за дюнери - от нас "
Приготвяне120 мин.
Готвене60 мин.
Общо180 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 892
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пилешките бутчета във вода. Добавете маята с лъжица захар, вода, брашно и сол. Омесете тестото. След като втаса, го разделете на 8 топки и всяка една я разточете.

Сложете месото в малка тавичка, заедно с подправките и маслото. В блендер (може и на ръка) да ги разбъркате. Добавяте киселото мляко, майонезата и чесъна. Това е основният сос за дюнерите.

Като разточите на тънко тестото (питките са като пърленки, но по-тънки) го поставете в горещ тиган, предварително намазан с масло.

След като се опекат, ги покрийте със соса, настърган кашкавал, месото, пържените картоф, киселите краставички и лютеницата. Навийте! Става много вкусно! Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар