Курбан чорба с телешко рагу

Фати КамбероваФати КамбероваПомощник Готвач107389252
16/01/2017
"Паднат ли температурите навън - веднага приготвяме от тази курбан чорба, защото тя наистина сгрява ... душата "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 943
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • телешко рагу - 1 кг
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • картофи - 4 - 5 бр. средно големи
  • олио - 5 - 6 с.л
  • целина
  • вода - 2 литра хладка
  • червен пипер - 1 ч.л
  • черен пипер - 1 щипка
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме кромида и картофите на кубчета, настъргваме моркова и ги запържваме в олиото.

Прибавяме почистеното телешко рагу, червения пипер, черния пипер, целината и доливаме хладката вода. Овкусяваме със солта и оставяме да ври за около 1 час.

След като се е посварило телешкото рагу го изваждаме и го обезкостяваме. Връщаме обезкостеното месо в бульона и поръсваме с магданоз. Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар