Начин на приготвяне
Нарязваме свинското месо на малки късчета. Измиваме го след това много добре. В тиган на котлона слагаме 4 с.л олио и го задушаваме.
Почистваме лука и го измиваме. Нарязваме лука на дребно. Като омекне месото, прибавяме лука в тигана. Разбъркваме докато се задушава.
Задушаваме до омекване на лука. Добавям 1/2 ч.л червен пипер, 1 щипка сол и черен пипер на вкус. Прибавям топла вода към лука и месото.
Варим до сваряване на месото. Обелваме доматите от кората и нарязваме на много ситно само месестата част. Слагам пресни домати, не пюре.
Добавяме доматите и 1 с.л. брашно. Разбъркваме всичко много добре. Накрая добавяме и виното. Слагаме хубави червено вино, за да стане ястието вкусно, в (никакъв случай кисело).
Разбъркваме и варим до готовност. Готвим ястието на тих огън. Измиваме магданоза и го нарязваме на ситно. Накрая добавяме магданоза. Пожелание можем да сварим ориз и да прибавим към ястието.