Чорбаджийски пилешки дробчета

19/01/2017
"Знаете ли защо им викат чорбаджийски? Защото само с една порция от тях ще се наядете като чорбаджийско дете на Задушница "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 664
  • Преглеждания за месеца229
  • Преглеждания за седмицата109
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голям дълбок съд запържвам нарязания лук, моркови, гъби, чесън, 1 ч.л. червен пипер, краставичките.

Добавям нарязаните домати, черен пипер, малко бяло вино, чубрица. Сместа поставяме в йенско стъкло.

Овалваме пилешките дробчетата в брашно и ги поставяме върху сместа.

Поставяме съда във фурната за около 20-30 мин.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар