Лятна супа с гъби

Фати КамбероваФати КамбероваПомощник Готвач107389252
21/01/2017
"Раз-два и супата е готова - лека и ароматна "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 810
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържваме в олио нарязания на кубчета кромид и настъргания морков. Прибавяме нарязаните на кубчета картофи, гъби и маслото. Запържваме за около 2-3 минути.

След като се запържат прибавяме червения пипер, целината, доматения сок, черен пипер и доливаме хладката вода. След като заври прибавяме фидето и овкусяваме със сол и оставяме да ври на слаб огън до готовност на продуктите.

След като свалим от котлона супата оставяме да се поохлади и прибавяме застройката на тънка струйка при непрекъснато бъркане. Поръсваме със ситно нарязан магданоз. Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар