Солени донъти

23/01/2017
"Донъти, ама солени - за всекиго трябва да има по нещо "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 964
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Понички

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата. Прибавяме обърканото мляко със содата.

Прибавяме натрошеното сирене, пресятото брашно и олиото. Объркваме добре.

Омазняваме със силиконова четка гнездата в уреда за донъти и изсипваме от сместа с лъжица, като не пълним до горе, защото донътите се надуват.

Изпичаме до готовност.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар